Vi er i gang med at udbygge vores organisation til vores vækstrejse, og søger en Service Tekniker til service hos vores kunder i ind- og udland. Du vil blive ansvarlig for service, vedligehold, fejlsøgning og reparation af anlæg, samtidig med at du vil være med til at supporterer kunder og kollegaer med viden fra kørende anlæg.

Vil du være en del af en spændende udvikling, som skal forbedre både klimaet, miljøet, give værdi til vores kunder og samtidig udvikle vores forretning – så er muligheden her nu! 

Som service tekniker vil du indgå i et dedikeret team og du får en nøglerolle i support til kunder og kollegaer. Du får ansvaret for service og vedligehold af anlæg når de er sat i drift. I perioder med færre serviceopgaver, vil du indgå i vores opgaver fra kontoret i Roskilde.

Vigtigt er, at du med din faglighed og erfaring sikrer fremdrift i opgaverne samtidig med, at du har fokus på både service, sikkerhed og kvalitet. Du bliver ansvarlig for egne opgaver og vil indgå i et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i virksomheden.

Arbejdsopgaver

Service, vedligeholdelse, fejlsøgning og reparation af anlæg

Varetage overvågning og dataanalyse, som kan understøtte oppetid og servicering af kørende anlæg

Planlægge servicering af anlæg sammen med resten af teamet.

Samle op på information under vedligeholdelses opgaver som kan bidrage til forbedringer af anlægget.

Give input på kritiske reservedele, så længere driftstop undgås

Bidrage i opbygningen af et vedligeholdelsessystem

Kan understøtte uddannelse og træning af kunder

Sikre at aftalt kvalitet af udført arbejde leveres


Faglige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, industrielektriker, montør, automatikmekaniker, mekaniker eller lign. eller har anden relevant teknisk uddannelse.

Vi forventer, at du har erfaring med service og vedligehold af produktionsmaskiner og/eller industrianlæg. Måske arbejder du i dag i en lignede stilling, men savner udfordringer, eller måske er du reparatør i en erhvervsvirksomhed, men savner variation i hverdagen.

Vigtigst er, at du er brænder for dit fag og ønsker at arbejde i en virksomhed med spændende projekter, der vægter respekt, tillid og høj faglighed.


Personlige kvalifikationer

Du er selvstændig, kundeorienteret, kvalitetsbevidst og trives med ansvar for egne opgaver. Dertil er du vedholdende og har altid fokus på at løse dine opgaver på bedst mulig vis og med høj fokus på sikkerhed – lige meget om du arbejder alene eller i teams.

Som type trives du i en uformel organisation, hvor både aktivitetsniveauet og humøret er højt. Du bidrager til den gode stemning, og betragter hjælpsomhed i teamet som en selvfølge.


Arbejdssted:

Roskilde, Risø

Tiltrædelse:

Snarest.


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Service og operations manager Henrik Lisbjerg på mail heli@aquagreen.dk

Interesseret?

Vi forventer at afholde samtalerne løbende, så send din korte motivation og CV til HR@aquagreen.dk snarest muligt.

AquaGreen opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet og lignende.
Request Company Brochure

Read more about AquaGreen